Varmt välkomna till vår klubbs fantastiska lägenhet i Golfe Juan på den vackra franska Rivieran 

Lägenheten, som ligger på Franska Rivieran närmare bestämt i Golfe Juan ägs av Trollhättans Rotaryklubb. Denna är en donation av Per Nyström, Trollhättan.

Lägenheten kan hyras veckovis av alla Rotarianer enligt de turordningsregler som stipuleras i gåvobrevet. Priser och lediga veckor hittar du under bokningsaktuellt.

Lägenheten finns på femte våningen i huset Sole Mar som ligger på Avenue Sole Mio i Golfe Juan. Från balkongen som vetter mot söder har man en vidunderlig utsikt över marinan och Medelhavet. Golfe Juan ligger mellan Cannes och Antibes och det är nära till Nice, Monaco med flera orter.

Franska Rivieran

Franska Rivieran kan besökas året runt. Det milda klimatet bjuder på behagliga temperaturer även under vinterhalvåret.
 
Här kan ni njuta av det bästa som Frankrike har att erbjuda vad gäller mat och dryck men även genom att uppleva de många festivaler och evenemang som området är känt för.
 
Oavsett om ni är sportentusiaster eller fördrar att koppla av med en god bok med underbar utsikt, har vår lägenhet något för alla.
 
Och låt oss inte glömma den rika konst- och kulturscenen som väntar på att upptäckas!
 
Från imponerande muséer till charmiga gallerier finns det gott om möjligheter att bli inspirerad och berikad av regionens konstnärliga och historiska skatter.
 
Från lägenheten tar det fem minuter ner till stranden men hela Rivieran bjuder på bad i fantastiska miljöer.
Photo Albums